Újság!
Betöltés...

Könyvek, könyvek, KERTÉSZ KÖNYVEK...

Mai naptól kezdődően minden olvasni szerető kertbarát figyelmébe ajánlom a Dekor&Mentha Shop könyvespolcát, ahol több, mint két tucat kertészeti témájú könyv között lehet válogatni.


Igyekeztem a blog témáihoz igazítva összeválogatni azokat könyveket, amelyek egytől - egyig hasznos társaid lehetnek egy - egy kertötlet vagy -probléma felbukkanásakor. Akár a talaj gondozásánál felmerülő kérdések, vagy a komposztálás kimeríthetetlen témái, virágágyások és virágötletek különböző csoportosításban, városi kertek, balkon kertek, veteményes kertek és még sorolhatnám, hogy mennyi témakört ölelnek fel az erre a polcra összeválogatott könyvek sokasága.

Remélem tetszik az összeválogatott könyvek listája és találtok majd közöttük olyanokat, amelyeket szívesen elolvasnátok vagy napi szinten használnátok.

Természetesen várom ötleteiteket és javaslataitokat, hogy még mi mindennel lehetne bővíteni és teljesebbé tenni Dekor&Mentha Shop webáruházat a kertbarátok számára.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :