Újság!
Betöltés...

Februári Ajándék Piac

Kedves Olvasóim!
Remélem elnyerte tetszéseteket a tavaly összeállított Ajándék Piac ötletem, ugyanis a februári hónapra tervezett Valentin Ajándék Piac már alakulóban van.

 
Valentin vagy Bálint nap az, amikor egy mosoly, egy virág, egy figyelmes gesztus, de akár egy apró kedves tárgy is kifejezheti mindazt, amit nap, mint nap érzünk a hozzánk igazán közelálló személyek iránt. Érezheted idegennek ezt az ünnepet - ami nem teljesen a hagyományaink része -, és természetesen a szeretet kifejezésére sem elég egy nap a 365-ből, mégis érdemes megragadni minden lehetőséget, ami egy kis ünneplésre adhat okot.

Ezért ha esetleg van olyan kedvenced, akit szívesen ajánlanál másoknak is, vagy akár Te magad is szeretnél bekerülni a termékeiddel ebbe a kreatív csapatba? Az alábbi e-mail címen várom a jelentkezésedet:
dekoresmentha[at]gmail.com

 Csatlakozz az Ajándék Piac Facebook oldalához Te is!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :