Újság!
Betöltés...

Kerti fészer alkotásra várva

A kert szíve és lelke, ahol már a napsütéses téli hónapokban is lehet ügyködni, ahol sosem áll meg az élet, és ahol olyan jó érzés előre tervezni a nyarat. Íme, a következő kerti fészer belülről.


Ez a fészer érezhetően egy kertjét szerető ember tulajdonában áll, és nem egy újság címlapjára készült fotózás kedvéért jött létre. Minden részletében a napi használat és a növények szeretete érezhető. Talán ráférne egy kis festés, de akkor már nem lenne meg ez a bensőséges hangulata.


Itt készülnek a kerti dekorációk is.
  Kertészkedő asztalnak megteszi egy régi konyhaasztal is. A lényeges a megfelelő munkafelület magasság, különösen több órás palántázás, ültetgetés, dekoráció készítés vagy bármi más egyéb kerti munka esetén.

 Cserepek felkészítve a tavaszra.

Forrás
Végül a kertből szedett hortenzia és a belőle készült koszorú a fészer ajtajára került.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :