Újság!
Betöltés...

Valentin Ajándék Piac: Mesemadárka

Egy igazán tehetséges iparművészt mutatok be itt a blogon. Saját maga által tervezett ékszereket, gyerekeknek szánt Darinka halacskákat, vagy egy csodás kézzel készített falfestményt is rendelhetsz tőle.

Szirbek Szilvia: Mesemadárka


Szirbek Szilvia vagyok. Az alkotás és a gyermekek szeretete meghatározó az életemben.

Saját műhelyemben textilből készítem ékszereimet és Darinka halamat. Darinka egy olyan mesebeli hal, akinek különleges kalandokban van része.
Minden termékem általam tervezett szabásminta alapján készül, nem készítek két egyformát. Fontos számomra a minőség és a tartósság, így kizárólag jó minőségű magyar és amerikai méteráruval dolgozok.

Falfestmények tervezésével és kivitelezésével is foglalkozom. Valentin nap alkalmából kedvesedet akár egy új hangulatú hálószobával is meglepheted.





Ha meg szeretnéd rendelni, akkor látogass el a Piac oldalára:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :