Újság!
Betöltés...

Kertek művészi érzékkel

Ma olyan művészi kertkialakításokat mutatok meg Nektek, amelyeket némi fantáziával a saját kertetekben is kialakíthattok. Találsz közöttük igen egyszerű megoldásokat, de kültéri szobor szerű kerti elemek is felbukkannak majd a lenti képek között.


Ezek az ötletek tulajdonképpen a csomagolj ízlésesen elvet követik. Azaz, hogyan és miként tudod kiemelni az unalomból, a látszólag teljesen szokványos kertrészleteket. Ha valamelyik megtetszik és úgy gondolod, akár nálad is megvalósítható lehetne, akkor minden apróságot böngéssz át a képen, mert a részletek adják meg egy jól megtervezett térhez az életkedvet.




Egy medencét fel kell díszíteni!
Például csodás növényekkel, amelyek nem engedik a belátást.

Fókusz pontot ollóval! Mit érne ez a sarok a megnyírt sövény ablaka nélkül?

Egy girbe-gurba fa ágaiból hangulatos térelválasztót készíthetsz.


Gondoltál már rá, hogy kreatív játékokra inspiráló környezetet alkoss a kertedből? Esetleg a kerítésedből?

Ne ragaszkodj a kész dolgokhoz! Ez a két oszlop tökéletes támasztékul szolgál egy virágboltíves kapuhoz.

 Ennek a padnak csak a tökéletes helyet kellett megkeresni.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :