Újság!
Betöltés...

Valentin Ajándék Piac: Arany-Ló Papír

 Beáta, a képzőművészeti egyetem és a több éves londoni tanulmányai után Balaton-felvidéken telepedett le és jelenleg szebbnél - szebb tárgyakat készít papírból. Mindenki talál kedvére való és stílusához illő tortatartót, muffingyűrűt vagy akár süteményes állványt. Valentin napi kedvencem a borospohárra helyezhető lámpaernyő.

Arany-Ló Papír




Egy kis tortatartóval kezdődött a munka majd egy év alatt csaknem 50 különféle termékünk került forgalomba. Tárgyaink környezetbarát termékek. A kivitelezés magas színvonalának köszönhetően akár többször is felhasználhatóak. Szem előtt tartjuk, hogy tárgyaink kedvező áruk révén versenyképesek legyenek. Célunk, hogy olyan papír kollekciókat hozzunk létre, melyek nem csak nagyon praktikusak és jól használhatók, hanem mind a design-ban, mind a kivitelezésben a legmagasabb színvonalat képviseljék. Termékeink családi összejöveteleken, barátoknak, rendezvényeken vagy ajándékba is szépek és praktikusak, és különlegessé varázsolják az ünnepi asztalt.
 
Valentin napi kínálatunk a borospohár lámpaernyő, lézervágott papírból. Bármilyen borospohárra illeszthető. 


Ha megszeretnéd rendelni, akkor látogass el a Piac oldalára:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :