Újság!
Betöltés...

Luxusdesign: Hajómustra

Legtöbben, amikor egy tengerparti városban nyaralunk, lemegyünk a kikötőbe gyönyörködni a szebbnél szebb hajókban. De vajon milyenek ezek az úszó paloták belülről?


Van, aki a lakása berendezésével sem tud zöldágra vergődni, és vannak olyan szerencsések, akik nemcsak a szárazföldi, de a vízen úszó otthonukat is luxuscikkekkel tölthetik meg. Hiszen annak, aki egy ilyen tengeri cirkálót tudhat magáénak, általában – a technikán kívül – az sem mindegy, hogy milyen a yacht berendezése. Csodás bútorok, értékes textíliák, szőnyegek, kiegészítők szemet gyönyörködtető kavalkádját találjuk ezeken a hajókon, a tulajdonos ízléséhez vagy az éppen aktuális trendekhez igazítva.
Viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyen luxushajókat tartsanak a „garázsban”, de gyönyörködni azért az átlagember is tud bennük.Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :