Újság!
Betöltés...

Hétvége a LEVENDULA bűvöletében - 2. rész

Azért indultunk útnak ezen a hétvégén, mert kíváncsi voltam, milyen lehet egy híres város, amikor épített nevezetességei helyett, egy kicsi lila növényre fókuszál.

És végre nálunk is működnek dolgok!

Felkerekedett a fél ország, hogy megcsodálja Tihanyt levendula bódulatában.


Most pedig jöjjenek a finomságok, amelyek keksz, szendvics, sütemény, és limonádé formájában vették át a hely egyedi levendulás ízvilágát.



















Levendula Udvarház után a Belső tó felé vettük az utunkat, ami kisebb séta volt, de a hatalmas kirakodó vásár és a gyerekek szórakoztatására felállított csúzlizda, körhinta, kötélkarika-célbahajító és pónilovaglás is felüdülés volt mindannyiunk a számára. Miközben azért nekem sikerült fotókat is készítenem.

Mindenhol csodás utcafrontokba botlottam. Köszönet érte. :)

Rálátás a Belső-tóra. 

Ebből aztán nem lehet kiesni. 



Találkoztam ismerősökkel is, méghozzá az Antikolt Táblakép bolttal és tulajdonosával.





Végül pedig a sok szépség mellett a praktikusság mellett döntöttem, amikor vásárlásra került a sor. Úgy érzem nincs olyan mennyiségű lefárasztás, amivel alvásra tudnám rávenni örökmozgó, örökké eleven gyerekeimet, ezért döntöttem úgy, megpróbálkozom ezzel a levendula fürdősóval, ami  levendula szirmokat is tartalmaz. Nincsenek illúzióim, de egy próbát megér. :))


Az első rész - Olvasd el ezt is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Carla írta...

Nagyon jó volt találkozni Veletek és öröm volt olvasni az élménybeszámolódat.
Köszönöm szépen :-)

Borbás Ági írta...

Én is nagyon örülök a találkozásunknak. :)))