Újság!
Betöltés...

Designbútor: Pihenjünk buborékokon!

Ez a remek, felfújható kerti bútor a régi gumimatracok új nemzedéke.


A francia designer, Marie Galoyer munkája ez a modell, mely vidám és kényelmes alternatívája a kerti bútoroknak. Különböző méretű „strandlabdák” összekapcsolásával hozta létre az ülőbútort, mely talán leginkább a medenceparton talál majd rajongókra. Mivel felfújható, könnyű szállítani, így akár a nyaralásra is magunkkal vihetjük. Az egész nyugány 2,2 kg és 5 perc alatt felfújható, ennyit igazán megér a kényelmes pihenés. Bár elég sérülékenynek tűnik, a Bulles akár 180 kg súlyt is elbír. És nem elhanyagolható szempont, hogy nagyon mutatós!




Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :