Újság!
Betöltés...

A türkiz és arany gazdagsága a fürdőszobában


A türkiz klasszikus fürdőszobai szín, bár mostanában kissé feledésbe merült. Ezt az árnyalatot vette most alapul az olasz Ceramica Lord, hogy egy kis arannyal és izgalmas, buja motívumokkal fűszerezve felpezsdítse a minimál-fürdőszobák világát.


Bár a letisztult vonalak és a visszafogott színek mindig a figyelem középpontjában maradnak majd, egyre erősödik az igény az izgalmasabb lakásbelsők iránt. Aki már kicsit unja a minimált, annak remek választás lehet a Ceramica Lord új, Via Veneto fantázianevű termékcsaládja, mely modern, extravagáns és igazán megmozgatja a fantáziát és érzékszerveinket. Klasszikus vagy minimál formavilágú szaniterekkel egyaránt hatásos.

  
Fotók: trendir.com, ceramicalord.it

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :