Újság!
Betöltés...

Polcra fel!

Elengedhetetlen része a nappalinak, hiszen mind tárolóbútorként, mind dekorációs elemként fontos szerepe van.


Általában a polcoknál a legfontosabb szempont, hogy stílusuk illeszkedjen az enteriőr stílusához és – az egyéni elvárásaink szerint – praktikusan vagy dekoratívan lehessen rajtuk tárolni. De van olyan eset is, amikor maga a polc válik a helyiség díszévé, hiszen egyedi megjelenésével rögtön magára vonja a figyelemt. A designerek már sokszor bebizonyították, hogy fantáziájuknak semmi sem szab határt. Íme néhány polc, ami úgy is megállja a helyét, ha éppen nem teszünk rájuk semmit, hiszen maga a bútor az alkotás. De persze funkciójuknak is tökéletesen megfelelnek – ha nem is a megszokott módon.

Fotók: dezinehq.com, netspaze.com, dezeen.com, thedailygreen.com, burymeinthisdress.com

Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :