Újság!
Betöltés...

Nyári Hangulat - Nyereményjáték Három döntőse

Több napja már azon gondolkodom folyamatosan, ki lesz az a szerencsés három, aki bejut a döntőbe és a legtöbb szavazatott megszerezve megnyeri a 15 ezer Ft-os Oázis vásárlási utalványt.

 
Nehéz volt, mert én 4-et vagy 5-öt juttattam volna tovább, de nem ez volt a játék kiírásában, így csak húztam tegnap az időt és vártam a jelet. Mondanom sem kell, nem akaródzott jönni.

 
Végül az Oázissal egyeztetve megszületett a három lehetséges nyertes listája:

 
  • Bali Gabriella
  • Csere Marcsi
  • Varga Pál

 
Mostantól kezdve, amelyikük a legtöbb "like"- ot gyűjti be fotóval a Dekor&Mentha Facebook oldalán, az nyeri meg az Oázis által felajánlott 15,000Ft- os fődíjat.

 
A többiek se csüggedjenek, mert az összes szavazó között kisorsolunk egy 5.000 Ft értékű vigaszdíj Oázis vásárlási utalványt!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :