Újság!
Betöltés...

Kreatív lakberendezés - Újjávarázsolt tárgyak


A dekupázs technika számos lehetőséget rejt, akár designtárgyakat is készíthetünk segítségével.


A tárgyak feltunningolásának egyik kedvelt technikája a dekupázs technika, mellyel egyszerű, hétköznapi tárgyakat alakíthatunk egyedivé. Ezzel a technikával számos kézműves foglalkozik, de mivel roppant egyszerű, akár saját magunk is hozzáfoghatunk egy-egy ötlet megvalósításához. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a darabok inkább romantikus vagy mediterrán lakásbelsőkben mutatnak jól, pedig akár ultramodern környezetben is megállják a helyüket – a lényeg, hogy milyen alapot és milyen motívumot választunk. A modern asztali lámpatest magazinokból kivágott képekkel dekorálva ütős kiegészítője lehet egy modern nappalinak.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :