Újság!
Betöltés...

Stílusos étkezés a szabadban


Itt a hosszú hétvége, és ha mázlink van, akkor ezt eső sem fogja megzavarni. Ezért összegyűjtöttem néhány kerti partira invitáló fotót. Válogassatok belőlük és mindenképp élvezzétek a szabadban evés minden nyűgével együtt ezt a kényelmes lassúságot és ellazulást, ami ilyenkor mindenkit biztos, hogy átjár.


 Kellemes mediterrán vacsorákhoz jól illenek ezek a napsárga tányérok és a vastag fadeszkák teli finomságokkal.


 Provence- i hangulatú terülj-terülj asztalka kőtáblából kifaragva.

 Nem csak ebédelni, hanem reggelizni is meghívhatjuk családunkat a teraszra, amit biztos értékelni fognak, ha tudják, hogy ez csak a hét egyetlen napján történik meg velük.

Ha úgy érezzük, bútoraink nem felelnek meg a legújabb trendnek és már imitt-amott kissé kopottak, akkor néhány szál friss virággal és szép textíliákkal biztosan felfrissíthetjük őket. Bár nekem ez, így ahogy van, tetszik.

 Gyertyafényes elegáns vacsorát is nyugodtan szervezhetünk a teraszra, csak a szúnyogriasztókat kell bekészíteni.

 Íme, egy vadvirágos rétre tervezett, virágokkal terített és díszített étkezőasztal variáció.

Az örök klasszikus terítéket is feldobhatjuk néhány zöldcitrom dekorációval és néhány bodzavirággal (csak hogy az aktualitásnál maradjak).
Jó étvágyat!!!

Képek forrásai: itt és itt

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :