Újság!
Betöltés...

Tök és az ősz egy dekorációban


Ha ősz, akkor megjelennek a tök félék és a színek, az őszülő és sárguló levelekkel az életünkben. És ez mind a gasztronómiában, illetve a lakás és kert dekorációban is meglátszik.

Pár héttel ezelőtt az egyik kreatív boltban nézelődtem, amikor feltünt a "Sérült áruk" kosara. Ott találtam meg ezt a fa képtartót. Tetszett, hogy a kép hátsó része három különálló darabból lett összerakva, kis hézagokat hagyva közöttük. A sérülés összesen abból állt, hogy némelyik fadarab kilazult és emiatt ragasztásra szorult. Ha már valaki készített fa képkeretet, akkor egy ilyen elkészítése sem okozhat nagy megterhelést, mert összesen a hátuljára kell még szögelni 3 különálló borítást egymástól fél-fél centiméternyire.

Innen jött a montázs kép ötlete. Addig válogattam a szalvétákat, amíg megtaláltam ezt a két őszi hangulatú darabot.
Az alsó és a felső kép egy tök mintás szalvétából van, csak ketté vágtam. Míg a középső, szép őszi leveleket ábrázol.
Igazából a kép hangulatát az adja meg igazán, hogy nem csak a szalvéta részletek, de a ragasztható fafelületek is külön darabból állnak.

Elkészülte után megfelelő helyet kerestem a számára, de nehezen tudtam dönteni, mert bárhol jól jön egy kép ami kellemesen meleg, napsütéses ősz hangulatát árasztja a lakásba.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :