Újság!
Betöltés...

Deres reggelek a kertben


Visszavonhatatlanul itt van az ősz és a kertszezon vége.
Reggel a növényeken és az autón is deresedés nyomai látszodtak. De legalább süt a nap, és ettől biztos mindenkinek jobb kedve van.

Barátnőm a keddi nyálkás hideg idő láttán közölte a telefonba, hogy semmi kedve kidugnia az orrát, pedig muszáj elmennie itthonról. Ekkor kitaláltam, hogy találok neki a kertben valami szépet, amit lefotózhatok még ebben a nyálkás, hideg időben is, és talán jobb kedvre deríti.

Erre tessék! Pár napja már ragyog az ég, és aki teheti még kimegy egy kicsit a szabadba, akármilyen hideg is van. Hurrá!A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :