Újság!
Betöltés...

Öltözz kerted stílusában

Bár szeretem a szép ruhákat, de sosem voltam a divat megszállottja. Ám néhány idei divatirányzat - fricskát törve az orrom alá - megmutatja, hogy igenis van miért lelkesedni, ha a kert&divat páros összeáll.

Szolidan vagy látványosan, de a virág már az esküvői ruhákon is jelen van.

Minden ismerősöm és barátom tudja, ha kertről van szó, akkor nekem rögtön felcsillan a szemem, és tripla energia szinten pörgök, de a ruhatrendek évről - évre nyomonkövetése egyáltalán nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Ám amikor arról olvastam, hogy kertek inspirálta ruhákat mutattak be a kifutókon, akkor ez az igen csak figyelemre méltó gondolat megragadta a fantáziámat. Voltak már hasonló időszakok a divat történetében, amely úgy tűnik idén újra visszaköszön a ruházkodásunkon. Némely darabok csak szolidan, színekkel játszva,  míg mások határozott virágmintákkal örvendeztetik meg a hölgyeket. Azaz ismét nekünk kertészeknek jár az elismerő figyelem.



Akár egy borostyánnal, vagy vadszőlővel futtatott ház, úgy ragyog ez szoknya, amit ráadásként fekete csipkefelsővel bolondítottak meg.

















Mary McDonald kékes külterei inspirálták ezt a mindennapokban is hordható kiskosztümöt.

















A visszafogott romantika nadrágban, fakó rózsás árnyalatban. Akár ilyen is lehet.

Forrás
Végül pedig a fűfélék kedvelőinek ezt a gyönyörűséget találtam.

Bár ezek egy nagy divatház alkotásai, de csak idő kérdése, hogy mikor találjuk meg hasonmásaikat a megfizethetőbb boltok polcain.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :