Újság!
Betöltés...

Szüreti csokor

Hétvégén szüretelni mentünk a villányi dombokhoz és én nem tudtam megállni, hogy egy csokorra való őszi bokrétát ne készítsek ez alkalomból.


Természetesen finom cabernet sauvignon szőlőfürtöket is szedtünk láda számra, hogy aztán majd must formájában igyunk is belőle. Ám ez a hely alkotásra inspirált, így a metszőollóval egy kis sétára indultam.

Bár még tartják magukat a levelek, már gyönyörű színekben kezdenek pompázni a szőlősorok.
A szép színes szőlő leveleken kívül találtam még erdei iszalagot (clematis vitalba), ami az állatok ellen felhúzott kerítést díszítette, majd szedtem hozzá pár szál réti margitvirágot és természetesen a hónap sztárját, ami egy kicsit már elővetíti a karácsonyi ünnepi pillanatokat, pár ágnyi hóbogyót (Symphoricarpos) is.
Így állt össze ez a kedves, színes őszi csokor, ami egy felhős szüreti napon készült el.
   
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :