Újság!
Betöltés...

KREDEKO - Kerti Szerszámos Táska

Elérkeztünk a legnépszerűbb KREDEKO termékhez, a kerti táskához, amibe a kisebb kerti szerszámokat könnyedén bepakolhatjuk, sőt tárolhatjuk is. Mindez pedig vízhatlan, könnyen tisztítható módon lett kivitelezve.



Sok esetben azzal szokott elmenni az időm egy része, hogy rohangálok a különböző célszerszámokért. Mert nem mindegy, hogy mivel vágom le a kis virágfejeket, vagy a vastagabb rózsaágakat, több fajta kötözőt használok, és még sorolhatnám a végtelenségig ezeket az apró és sokszor szaladgálással begyűjtött tárgyakat. Mert természetesen mindig több feladatot találok egy veteményes vagy virágágyás rendbetételénél, mint amire elméletileg készülök.

Ez a táska pedig pont azt a célt szolgálja, hogy ne érjen nagyon meglepetés munka közben. Mindig kéznél legyen, amire szükségem van. Sőt, Dóri még arra is gondolt, hogy a telefonnak, néhány darab zsebkendőnek, vagy a napszemüvegnek is legyen helye.

Tovább részleteket ITT találhatsz.



 
Tovább részleteket ITT találhatsz.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :