Újság!
Betöltés...

KREDEKO - Kerti térdeplő

Hogy mikor kophattak el a térdeim, nem tudom, de a kertben ami munkát csak lehet állva, hajolva és guggolva oldok meg. És akkor Dóri azt mondta, hogy készítene egy térdeplőt, mert szerinte erre szükség lehet. Ő például kertészkedni sem tudna nélküle.


Rögtön az volt az első gondolatom, hogy koszos lesz. De Dóri megoldotta: vízhatlan anyag az egyik oldala, kényelmesen puha textil a másik. Vastagságának köszönhetően akár kavics ágyásra is térdepelhetünk vele, majd munkánk végeztével áttörölve a térdeplő földdel érintkező oldalát felakaszthatjuk a fészer vagy a kamra falára. 

Ha fontos térdünk védelme és szívesen vesszük, hogy az anyaga nem csak puha és vízhatlan de még kedvesen tetszetős is, akkor megtaláltuk az igazit. :)

További információt ITT találsz.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :