Újság!
Betöltés...

Játékterek a Szajna partján

Remélem még emlékeztek ERRE az írásomra, mert a szívem megdobbant, amikor pár héttel ezelőtt élőben is láthattam azt, amiről egy évvel ezelőtt írtam nektek.Nálunk pár évvel ezelőtt a nyári Plázs ötlete csak néhány hét erejéig merült fel, de már az ötletfelvetés pillanatában sokan tiltakoztak ellene. Ezért amikor megírtam a fent jelölt posztomat, abban a hiszemben voltam, hogy biztos Párizsban is csak átmenetileg hoznak létre ilyen klassz helyeket, majd gyorsan bontják is. DE NEM!

Még mindig létezik és amit fantasztikus volt látni, hogy ezeket a tereket használják is. Egy kreatív játszótér, sok pihenővel a víz partján. Mert kellenek az ilyenek. Nem távol a belváros zajától, hanem igenis bent a belvárosban, hogy pihenve, sportolás közben, vagy akár gyerekek kifárasztása közben láthassuk mindazt a sok szépséget, ami ott található.

Most pedig jöjjenek a saját képek! :)

 

Fotókiállítás: Filmsztárok Párizsban
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :