Újság!
Betöltés...

Ajándék tippek kertészkedni vágyóknak

Mindig örömmel nézegettem a külföldi újságok oldalán karácsony táján megjelenő "Ajándék tippek kertbarátoknak" oldalakat. Mert itt nem felesleges kacatokat vonultattak fel, hanem amit úgy tényleg jól esik ajándékba kapni, ha az ember szívből szeret kertészkedni. Lehetett az egy jó minőségű kesztyű vagy egy kötény, sőt még ruházkodásban is adtak tippeket a jól felkészült hobbikertészeknek. Mert kertészkedni már nem csak szenvedélyesen, hanem csinosan és divatosan is lehet.

http://www.dekoresmenthashop.hu/dekoraciok/272-le-petite-rose-9led-es-fenyfuzer.html
Így, aztán idén elkészült az oly régóta dédelgetett álom: Ez a blog bejegyzés és rögtön hozzá a Dekor&Mentha Shop oldalán egy hobbikertészeknek szánt ajándék ajánló. Ahol a termékek rögtön megvásárolhatóak, hogy időben és nyugodtan készülhessünk az Karácsonyra.

Egy kis ízelítő az áruház kínálatából, ami az elkövetkező napokban csak bővülni fog.

Fogadjátok nagyon sok szeretettel ezt a különleges összeállítást! :)A termékekről információt ITT találsz!

Ha tetszett, akkor olvass bele ebbe is:
Novemberi kedvencek

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :