Újság!
Betöltés...

Karácsonyi koszorúk (2010 - 2013)

Az elmúlt években szép sorban készültek az adventi koszorúk vagy épp karácsonyi ajtódekorációk, és lassan már a blog hagyományává vált, hogy minden évben, kitalálok valami különleges és az átlagostól eltérő darabokat. Sokszor már szeptemberben gyűlnek az alapanyagok vagy épp tervezem az elkészítési fázisokat. Ami - tudom - nem teljesen normális dolog, de én szeretem az ünnepnek már ezt a részét is.

Erre az évre több koszorú készítését is tervezem (valahogy túl szaporodtak az ötleteim), ezért remélem ti is velem tartotok, ezek megalkotásában. 

Ha ötlet hiányban szenvedtek, de mégis eredeti karácsonyi ajtódekorációt, vagy adventi koszorút szeretnétek készíteni, akkor gyertek és válogassatok az elmúlt évek darabjai közül, amíg bemutatom az idei év ötletbombáit.







2014 első karácsonyi ajtókoszorú ötlete ITT


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :