Újság!
Betöltés...

Novemberi Kedvencek

Ebben az év szinte laza és könnyed hozzáállással készülök a karácsonyra. Így aztán jó érzés a dekorációkat előkészíteni, vagy akár az a tudat, hogy időben elkészülök a családomnak szánt ajándéklistával és azok beszerzésével.

A most összeállított Novemberi Kedvencek egy kis segítség azoknak, akik még nem tudják, hogy hogyan is kezdjenek készülni az ünnepekre.


Novemberben már érezni lehet a közeledő ünnepet. Kezdenek megjelenni az ablakokban a fények, az ajtókon a karácsonyi koszorúk és mindenkin úrrá lesz egy fajta sietség, hogy a lehető legszebb pillanatokat teremthesse meg családjának arra a pár napra.
Én abban szeretnék neked segíteni, hogy jóval több időd legyen a családodra és a barátaidra, mint az a három nap. Élvezd az adventi hétvégéket és a közte elrohanó hétköznapok estéit, hogy kellemes ünnepi ráhangolódással teljen az elkövetkező időszak.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :