Újság!
Betöltés...

Modern tábortüzek a kertekben

Hogyan játszunk a tűzzel? Talán ez is lehetne ennek a posztnak a címe.
 Tűzrakó helyet tervezni a kertbe azt jelenti, hogy szeretnék megnyújtani a kertben eltöltött hetek és hónapok számát. Ebben az esetben számunkra nem jelent problémát az évszakok változása és a kertet is aszerint szeretjük szemlélni, ahogyan az idő változik körülöttünk.


Amikor pedig eljutottunk erre a pontra, jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen stílusú a kertünk, vajon hosszú távon is erre a látványra szeretnék-e építeni, vagy a közeljövőben inkább változtatnánk kertünk stílusán. Ha pedig ez utóbbi mellett érzünk erős késztetést - azaz némi átalakításra szorul a zöldszobánk - akkor érdemes a tűzrakó helyet is aszerint megtervezni. Mert ahogy a víz, ugyanúgy a tűz is elemi vonzással bír az emberre és nem mindegy, hogy milyen tér öleli körbe.

Ehhez persze első körben fontos a biztonság, majd utána a design. Ám utána már nincs is határ, mert a lehetőségeink végtelenek, ha egyszer úgy döntünk, hogy kertünkben esténként a tüzet bámulva szeretnénk kikapcsolódni és bármilyen hűvös az idő, mi akkor is szeretnénk érezni a tűz és a jég harcát, miközben egy jó meleg takarót magunk köré csavarva élvezzük az őszi kert látványát.

Íme, néhány tipp ehhez a fajta kikapcsolódáshoz.





Képek forrása: itt, ittitt és itt
 

Forrás
 
Forrás

További tábortűz ötletek az alábbi linken:

Dekor&Mentha Shop vásárlás




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :