Újság!
Betöltés...

2013 Leglátogatottabb Hobbikertjei

Miért válogattam külön bejegyzésbe 2013 Hobbikertjeit?

Mert az "Engedj Betekintést Kertedbe!" verseny alkalmából nagyon sok gyönyörű kertet ismertem meg. Még ennél a tízes lista összeállításnál is fájt a szívem, hogy miért nem kerülhetett bele a maradék igen sok kedvencem. Amit, ha most betettem volna, akkor valószínűleg egy végtelenített bejegyzés született volna meg, amit soha senki nem olvasna el. Így maradtam jól bevált "BEST of 10" -es forgatókönyv mellett.
Végülis ez egy szép kerek szám! :)
Ha lemaradtál volna a nyári kertversenyről vagy ismét felelevenítenéd ezeket a jobbnál - jobb ötleteket, akkor a 74 pályázó hobbikert mindegyikét meg tudod nézni kategóriák szerint, amelyeket a fent található legördülő KERTVERSENY menüpont alatt találsz.

Engedj Betekintést Kertedbe! - Ili kertje


Minden kedves olvasómnak
kertészkedésben gazdag
boldog új évet kívánok!

Ha tetszett, akkor olvass bele ebbe is:
 Ilyen volt 2013 a Dekor&Mentha blogon
(TOP 10 lista)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :