Újság!
Betöltés...

Ilyen volt 2013 a Dekor&Mentha blogon (Top 10 lista)

Visszanézve a 2013-as év bejegyzéseit igazán izgalmas évet tudhat maga mögött a Dekor&Mentha blog.
Idén egy teljesen új kertben folytattam a kertészkedés iránti szenvedélyemet és bár az időjárás nem volt túl kegyes, mégis sok tervemet megvalósíthattam.
Kép forrása

Az egy hónapig tartó Praktiker vezérbloggereként egy idáig teljesen terméketlen területen (a tulajdonosok elmondása szerint) virágzó veteményest varázsoltam a magaságyásaimnak hála. Rá egy hónapra pedig egy maratoni kertverseny kezdődött itt a Dekor&Mentha blogon, sok - sok támogatóval és szponzorral (Butlers, Függőágy boltHobbikert.huLavandArt, Ribiszke, VirágPiac), akik felismerték ennek a versenynek az egyszerűségét és nagyszerűségét. Ezúton is köszönöm Nekik és Nektek is, hogy részt vettetek benne és beengedtetek minket pár fotó erejéig a kertetekbe.
Az elmúlt hónapok kicsit visszafogottabban működtek itt a blogon, de ennek nem lustaság, vagy fásultság az oka, hanem remélhetőleg pár hét múlva már látható eredménye is lesz. Nyár vége felé jött egy ötlet, ami sehogy sem hagyott nyugodni, és az elmúlt két - három hónap ennek szervezésével telt el. Szívesen mondanék már most többet róla, de eljön majd annak is az ideje. :)
Mára viszont összegyűjtöttem 2013 legolvasottabb és remélhetőleg legizgalmasabb Dekor&Mentha posztjait, amelyeket szerintem most is jó visszaolvasni.

BOLDOG ÚJ ÉVET
KÍVÁNOK
MINDEN DEKOR&MENTHA OLVASÓNAK! :)
Holnap az Engedj Betekintést Kertedbe TOP 10 listáját látogathatjátok végig!

Linket itt találod:
2013 Leglátogatottabb Hobbikertjei
(Engedj Betekintést Kertedbe!)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Hi!Congratulations, you are the winner! you are hit the top seven best "
DECOR - IT IS EVERYTHING IN MY LIFE" blogs in December!let's see!

http://zoom--me.blogspot.ae/2013/12/top-7-decor-it-is-everything-in-my-life.html

and don't forget to join to the blog and say thanks in the comment!!