Újság!
Betöltés...

Adventi készülődés Új-Zélandon

Amikor öt évvel ezelőtt barátaink azzal állítottak be, hogy Ők bizony külföldön próbálnak szerencsét, akkor nem gondoltuk volna, hogy rögtön ilyen messzire utaznak. Mert Új-Zélandra költözni, nem csak a távolság miatt kihívás, hanem a kuszán fordított évszakok miatt is.


Akik ott élnek megszokták már ezt furán műhavas karácsonyt és élvezik is annak minden előnyét. Számomra pedig mindig kellemes nézegetni a napfényes karácsonyi képeket, amelyekből árad a nyári hangulat.

Múlt héten - miközben én többször jéggé fagytam a buszmegállóban várakozva - Györgyiék a nyári kertben igazán eredeti adventi koszorúkat készítettek maguknak.

Ezek a képek pedig nem csak remek ötletként szolgálhatnak az ünnepváráshoz, hanem egy csöpp ünnepi hangulatot is teremthetnek ebben a hideg szeles télben.
Bárhol a világon közösen jó készülni az ünnepekre!






Köszönöm a fotókat Kardos Györgyinek! :)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :