Újság!
Betöltés...

Psssszt! - Már csak pár nap van hátra!!!

Most nagyjából úgy érzem magam mint egy kisgyerek, akire egy nagyon - nagy titkot bíztak, de mégis minden porcikája arra vágyik, hogy végre elmondhassa és kikiabálhassa a világnak.
 

Ahogy azt már egy előző bejegyzésemben említettem, az elmúlt hónapok egy izgalmas meglepetés előkészítésével teltek. Mivel úgy néz ki, hogy a finish-be érkeztem - és már csak egy - két rajtam kívül álló dolognak kell összerendeződnie -, ezért most már nem kell sokáig várnotok ahhoz, hogy kicsomagolhassátok ezt a Nektek készült meglepetést.
 
Addig még nézzétek el nekem, ha itt a blog felületén a megszokottnál kevesebb információval találkozhattok, de cserébe a Facebook oldalon igyekszem mindig valami friss és lendületes kertötlettel kedveskedni Nektek.
 
Holnaptól visszaszámlálás!!!
 
 

 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Olgis írta...

Micsoda titokzatosság!

Borbás Ági írta...

Ha már most tudnád... :)
Teljes lázban vagyok! ;D