Újság!
Betöltés...

Elindult a Dekor&Mentha SHOP!!!

Több hónapnyi munka és szervezés után végre leírhatom, hogy
ELINDULT
a

Kép forrása: Dekor&Mentha Shop

Bár a kezdő lendületet és a kidolgozáshoz szükséges részleteket csak a nyár végén kezdtem igazán összerakni, de ahogy az elmúlt hetekben egyre teljesebbé és kidolgozottabbá vált a kép, úgy lett bennem erősebb az az érzés, hogy ez az amit kerestem már nagyon rég.... - a hiányzó láncszemet.

Ebben az áruházban minden tárgy magával hozza a kert szeretetét is, mert egy kertet nem elég nézni, azt használni kell, ott élni kell és természetesen nagyon kell szeretni!

Úgy igyekeztem összeválogatni a kategóriákat, hogy könnyedén és kedvedre keresgélhess, ha a kertedről van szó. Mert találsz itt játékot a gyerekeknek, kaspót, vázát, fűszerszárítót a növényeidnek, ötletes konyhai és kerti kiegészítőket, különleges kerti csap megoldást, vagy a fáradt kertészkezek kényeztetéséhez speciális kézápolókat is. Ha olvasni támad kedved, akkor az egyre bővülő könyvek menüpont lehet a segítségedre.

És igen, a végére hagytam a legjobb részt!
A Dekor&Mentha Shop -ban készen összeállított virághagyma kollekciókat találtok. Ezért az itt található csomagok egy részével, akár az egész virágágyásodat is ki tudod tölteni. Ha egy színben harmonizáló virágágyást szeretnél kiegészíteni hagymás növényekkel, akkor most bátran válogathatsz a nagyobb csomagok között. Ha viszont most csak egy - két érdekesebb növényre lenne szükséged, akkor újdonságokban is bővelkedik az áruház virághagyma kínálata, amelyeket szintén kollekciókban tudsz megvásárolni.

Remélem, hogy elnyeri tetszéseteket mind formájában, mind tartalmában, és a kedvenc oldalaitok között fogjátok számon tartani.
Nagyon sok szeretettel és örömmel készítettem és kívánom, hogy Ti is így használjátok a Dekor&Mentha Shop webáruházat.
A webáruház címe:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :