Újság!
Betöltés...

Egy vidéki terasz a nagyvárosban

Ha egy nagyvárosban élsz, akkor joggal vágyhatsz nap, mint nap a nyugalmas vidéki élet illúziójára.
Kyle úgy teremtette meg mindezt san francisco-i otthona kis teraszán,
hogy közben a városi életétől sem kellett megválnia.


Ha alaposabban szemügyre veszed a terasz részleteit, akkor olyan könnyen megvalósítható ötleteket találhatsz, amelyek akár itthon is valóra váltható álmok lehetnek bármelyik városi erkélyen vagy teraszon.

Amit még az ilyen kis méretű területek felosztásánál is érdemes figyelembe venni, az a funkciók vagy egyszerűbben szólva a Sarkok száma. Melyikre van leginkább szükséged: olvasósarokra, étkezősarokra, játszósarokra, konyhasarokra vagy esetleg fűszereskert sarokra? Ha már sikerült szelektálni és a helyigényeket is felmérted, akkor el lehet kezdeni sakkozni, a leghasznosabb térkihasználás érdekében.

Kyle teraszán egy kisméretű kerek asztalka és két szék ad lehetőséget az étkezésre, miközben átellenben egy igazán kényelmes, bár méretes pihenő, olvasó sarok lett kialakítva. A megmagasított korlát és a rájuk rögzített régi ablakkeretek olyan idillikus hangulatot árasztanak, hogy szerintem ember legyen a talpán, aki nem ábrándozik el egy - egy csendes pillanatra.







A dolgozóasztaltól pont rálátni a erre a kis darab vidéki hangulatú teraszra.


Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:
Tetőkert a város felett
Egy angol kert Párizs tetején

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :