Újság!
Betöltés...

Már csak KÉT NAP! - .....és egy kis francia konyhakert

Kicsit izgulok, de addig is lazításként itt egy csodás francia konyhakert, ahol jó lesz ma egy kicsit megpihenni.

Milyen lehet egy elegáns és hasznos gyümölcsös - veteményes kert?
Franciaország közepén található ez a bűbájosan formás kert, ahol meglepetések várnak rád szép számmal. Nem lehet tudni, hogy most egy kis ablak, vagy egy ajtó tárul eléd a következő sarkon. Minden annyira rendezett és formás, hogy már csak nézni is gyönyörűség.

Amikor a tulajdonosát megkérdezték, "Miért a zöldségeket választotta, amikor kerttervezésbe fogott?", akkor csak azt válaszolta: "Mert azoknak is szép formájuk van, ráadásul ehetőek, és ha virágokat szeretnék nézni, akkor azok ott vannak a fán, amelyekből később gyümölcs lesz."

Most pedig beszéljenek a képek, majd pedig a bejegyzés végén található linken egy videót találsz, amit akkor is érdemes megnézned, ha nem beszélsz angolul. Én pedig legszívesebben most rögtön utaznék!!!















Képek forrása: itt és itt
A kertről további információkat illetve a videót ezen a linken találod: 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Névtelen írta...

Nagyon tetszenek ezek a növényekből készített dekorációk. Nem is gondolná az ember milyen művészi tud lenni.

Borbás Ági írta...

Engem is ez a dekoráció, de mégis hasznos kombináció fogott meg.