Újság!
Betöltés...

Mini lampionok a Függőágyboltól - JÁTSSZ, FOTÓZZ és NYERD MEG!!!


Újabb játékra hívlak Benneteket!
Itt van a július és vele együtt megérkezett a forróság is, amikor már éjszaka is elég egy vékony pántos ruha.  Ilyenkor mécseseket gyújtunk a kertben, finom illatok szállnak a levegőben, és valahol biztos, hogy szól a zene. Na, ekkor indul a Kerti partik ideje!!!

A Függőágybolt és a Dekor&Mentha blog most 2011 Legbulisabb, Legpartisabb kertjét/teraszát keresi. A legkellemesebb hangulat megalkotója 50db mini kerti lampionnal csinosíthatja tovább otthonát a Függőágybolt felajánlásával.

Mutasd meg, TE hogyan varázsolod magad köré a legtökéletesebb KERTI PARTIT!!!

A Nyári hangulat játék menete:
  • Játékosonként maximum 3-3 db kerti parti fotót várunk, amit a Dekor&Mentha blog Facebook oldalára tegyél fel. IDE. Ezek legyenek jó minőségűek, hogy szinte ott érezzük magunkat a kertedben vagy teraszodon. (Érdemes még sötétedés előtt lefotózni, hogy jól sikerüljön a kép, de persze egy jó fotós bármire képes. :) )
  • Címkézd fel a fotókat: "Név – Kerti parti" felirattal.
  • Ha akarsz, akkor rövid leírást is küldhetsz a blog e-mail címére (dekoresmentha@gmail.com), a legjobbakat közölni fogom itt a blogon.

A fotókat 2011. augusztus 2- ig töltheted fel a Facebook oldalra, vagy küldheted el a blog e-mail címére: dekoresmentha@gmail.com.
  
A beküldött fotók alapján a Függőágybolt és a Dekor&Mentha zsűrije összesen 3db kertet fog kiválasztani, akikre a döntőben az olvasók szavazhatnak.

A döntő szavazás menete:
  • A döntős képekre közvetlenül a megosztás után, a Facebook oldalon lehet majd szavazni.
  • A kiválasztott Három versenyző közül, aki a legtöbb "LIKE", azaz kedvelést kapja a fotóira, az nyeri el a "LEGBULISABB KERTI PARTI" díjat.
Jó bulizást, grillezést és vendégvárást mindenkinek az elkövetkező hetekre! Ja, és természetesen sok-sok beküldött fotót!!!A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :