Újság!
Betöltés...

Égesd a pénzed!!!

Íme, az egyik legújabb szomszéd pukkasztó hóbort. Barack Obama képével ellátott dollár bankókkal gyújthatod meg grillezéskor a faszenet.


Ezek a tekercsek újrafelhasznált papírból készültek és parafinnal vannak átitatva, hogy ezzel is könnyítsék a tűzgyújtás műveletét. Valószínű, hogy így szimplán is eladható termék lett volna, de Barack Obama 1$- os lenyomatával igen nagy sikere van.

Ha mindezt valaki nagyzolásnak gondolná, akkor nem mellékesen egy olyan manufaktúrában készítik, ahol kifejezetten fogyatékos, vagy mozgássérült embereket foglalkoztatnak és így már nem csak a trendiségről, hanem egy kicsit az emberiességről is szól.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :