Újság!
Betöltés...

Rusztikus pad, rusztikus kertekbe


Íme, egy kedves, rusztikus kerti pad, ami lendületet és élénkséget visz a kertbe. Minden lusta vagy vicces kedvű barkácsmester kedvenc műve lehetne ez a kusza hosszúságú háttámlával ellátott pad.
Ahhoz, hogy igazán rusztikus hatást keltsenek vele, koros tömör fenyőfából készítik, amit akár hagyhatunk natúran - hogy az idő hagyja rajta vasfogát -, de le is kezelhetjük.

Ha sok vendég és barát szokott hozzánk átjárni, akkor a 3m- s az ideális, de ha ezt túl szélesnek találnánk, akkor az 1,8m szélességűt is választhatjuk.

Bár én ezt a padot egy modern kertbe is el tudom képzelni, mintegy kontrasztként a tökéletesen megformált és néhány fémesen csillogó tárgy közé elrejtve, de igazi közege mégis csak a gyümölcsöktől roskadozó és habosan virágzó ágyások között van.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Szilvi írta...

Nagyon tetszik ez a pad, ha egyszer meglesz a kertem...
(Nem működik a bejegyzések alján a 'megosztás' gomb. Valami olyasmit ír ki, hogy a keresett bejegyzés nem található.)

Borbás Ági írta...

Örülök, hogy tetszik, mert szerintem is egy ötletes darab. :))
(Végül sikerült közzétenni.)