Újság!
Betöltés...

Segítőkész design - Hordozható munkaállomás

Ma a számítógépünk nélkül félemberek vagyunk. Íme a lehetőség, hogy ne csak a gépünket, de az egész íróasztalunkat magunkkal vihessük bárhová.


A számítógépünk mindig velünk van, így bármikor hozzáférhetünk munkánkhoz, tanulni valónkhoz, könyvtárainkhoz vagy az Internethez. De néha a környezet nem megfelelő ahhoz, hogy kényelmesen dolgozzunk. Beau és Nick Trincia ezen próbált segíteni, amikor megtervezte az Openaire fantázianévre keresztelt munkaállomást. A laptop tartójának két szárnya kihajtható, így egy kisméretű asztalt varázsolhatunk a számítógép köré. Az egészet egy könnyű hüvely veszi körül, mely széthajtva székként funkcionál. Összehajtva, mint egy válltáska, bárhová könnyen elvihető.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :