Újság!
Betöltés...

Mini Lampionok - Egy megválaszolt kérdésért!

Az elmúlt hetekben volt nyári forróság és jelenleg őszi hideg, de a nyárnak még egyáltalán nincs vége. Sőt!Úgy döntöttünk a Függőágybolttal, hogy egyszerűsítjük az 50db Mini Lampion megnyeréséhez vezető utat, hogy amikor ismét eljön a nyár és a grillezéshez is kedvet kaptok, ezzel a hangulatos fényfüzérrel díszíthessétek fel a kertet.

Semmi mást nem kell tennetek, csak olvasni a blogot ezen a héten 2011. július 25 és 29. között, mert egy jól megválaszolt kérdésre a Függőágybolt által felajánlott összesen 50db Mini Cérnalampion valamelyikőtök kertjét, vagy teraszát fogja díszíteni. 

A nyereményjátékban részt vesz minden olyan olvasó, aki a július 29- én feltett kérdésre helyesen válaszol 2011. augusztus 2. 10 óráig, és nevével elküldi azt a dekoresmentha[at]gmail.com e-mail címre.

A válaszra utalást fogsz találni az e heti bejegyzések egyikében.


Duplán veszel részt a játékban, ha:
  • Facebook- on kedveled a blogomat.
  • és közvetlenül a Dekor&Mentha facebook oldalán kedveled és megosztod a hírt. ITT

Jó játékot és olvasgatást mindenkinek!A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :