Újság!
Betöltés...

Tavasz csalogató húsvéti ajtódísz - Csináld magad! (DIY)

Valami igazán vidám és tavaszias ajtókoszorú volt erre az évre a cél. Pár héttel ezelőtt még nem is sejtettem, hogy ennyire szükségünk lesz rá.



Ez egy igazán könnyen elkészíthető, bohókás ajtókoszorúra sikeredett mind színeiben, mind pedig formájában. Kérdés, hogy mennyire szeretsz csomót kötni, mert abból itt nincsen megállás.
Amikor pedig végre elkészül a selyemszalagos ajtókoszorúd kedvedre díszítheted tojásokkal, virágokkal vagy bármi más egyébbel.



Szükséges anyagok:
  • 1 db hungarocell koszorú
  • 16 -18 m 1/2 cm széles különböző színű dekor/selyem szalag








A fenti mennyiség akkor áll, ha egyforma vastagságú szalagokból szeretnéd elkészíteni az ajtókoszorúdat. Ha szívesen variálod nem csak a színek, de a szalagok vastagságát is,  akkor valószínű kisebb mennyiség is elég lesz.
Jó készülődést még ha hófehér is a húsvéti háttér!



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :