Újság!
Betöltés...

NYERJ belépőjegyet a GardenExpo-ra!

Március 22 - 24. között kivirágzik a Budapest Sportaréna, ahol 300 négyzetméteren 5.000 darab tulipán vár majd Rád. A sok szép, erre a helyszínre álmodott, ötletekkel tarkított bemutatókertek és megvalósítható újdonságok értékes elképzeléseket adhatnak a későbbi kerttervekhez. Természetesen nem hiányozhatnak a kerti grillek, konyhák, medencék, és wellness termékek sem, amelyek mind - mind a kikapcsolódás és feltöltődés ígéretével kecsegtetnek majd.


Zöld szigetet álmodhatsz erkélyedre vagy teraszodra a rendezvényen található ötletek segítségével, mert idén a kis terek tulajdonosait is több olyan termék várja, amelyek nem csak hangulatosan, de helytakarékosan is bánnak a térrel. Ezért aki szeretne egy nyugalmas zöld pontot az otthonához illeszteni, jöjjön és inspirálódjon, legyen szó kicsi vagy akár nagy térről.

És most jön a MEGLEPETÉS!!!


EGY JÁTÉK,
EGY KÉRDÉS,
ÖT PÁROS BELÉPŐ,
TÍZ Dekor&Mentha olvasó, aki
a megnyert páros belépőkkel ellátogathat az év első nagy kertészeti eseményére


Ha megszeretnéd nyerni az ÖT darab páros belépő egyikét, akkor:

  1. Kedveld a Dekor&Mentha blogot.
  2. Kedveld és oszd meg a JÁTÉKRÓL szóló hírt közvetlen a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán . ITT.
  3.  Küldd el a helyes választ az alábbi kérdésre "GardenExpo" vagy "Játék" címmel a Dekor&Mentha blog e-mail címére:
  • Kérdés: "Melyik évszakban kell elültetni a tulipán hagymákat ?"

e-mail cím: dekoresmentha[at]gmail.com

A JÁTÉK 2013. március 19. (kedd) 21. óráig tart. Majd utána sorsolás!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :