Újság!
Betöltés...

Ilyen volt a GardenExpo 2013

Úgy gondolom, hogy lassan a tavasz elengedhetetlen része lesz a GardenExpo meglátogatása, ahol évről-évre találok használható ötleteket. Lendületet ad a kert vagy a terasz tavaszi visszahódításához, amikor alig várjuk a zöldbe költözés pillanatát.

A kiállítók komolyan vették a tavalyi visszajelzéseket, ezért idén sokkal több standon vásárolhattunk növényeket, illetve a bemutatott kerti kollekciók között találhattunk nagy és kis pénztárcához, illetve nagy és kis terekhez méretezett bútorokat, miközben a kerti konyha és az apró dekorációs elemek sem hiányoztak a kiállításról.

A tulipánkert pedig jólesett szemnek és léleknek egyaránt.
Köszönjük!

Járjátok velem ismét körbe a tavaszra hangolt Arénát!









Kertek és Terek











Standok








Sütés-Főzés a kertben







A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :