Újság!
Betöltés...

2013 tavasza az IKEA- ban

Mint minden évben, úgy idén is ötletes és színes kertet teremt körénk az IKEA, akár kicsiben vagy nagyban gondolkozunk. Berendezett tereivel könyebben tudunk mi is fantáziálni a saját tér adta lehetőségekben.
Ötletes girland variációi hol virágzó vázafüzérekként, hol pedig egy kalózhajó alkatrészeiként jelennek meg. Válogatásomban találsz kényelmes kültéri nappali megoldásokat, akár erkély vagy nagy méretű hátsó kert a cél.
Mivel a színek mindig is fontos szerepet töltöttek be a kert kollekció darabjaiban, ezért idén is találsz újdonságot. A tavaly még csak néhány külföldi oldalon fellelhető fekete - fehér kert-design ötlet idén már az IKEA- ban is megtalálható, miközben a romantika kedvelőit sem felejtették ki a listáról.

De ami az én szívemet igazán megdobogtatta, az a napelemmel működő félgömb kerti világítás látványa volt. Mert a nyári melegben egy kert sötétedés után is izgalmas helyszíne lehet a családi életnek. Természetesen nem mindegy, hogy ilyenkor csak egy fényforrás világít, vagy a kertünk több izgalmas pontján halvány fénysugarakkal egy különleges világba léphetünk-e be.

Irány a szabadtér!



 Íme, a fekete - fehér kert design IKEA formába öntve...


majd egy hófehér variáció...


és végül az élénk színek kedvelőinek itt egy kreatív sarok, ahol a függőleges kert kialakítását egy sáltartó teszi lehetővé.



Kültéri nappali megoldások kicsi, nagy és még nagyobb terekbe.






Ezek az éjszakai gömbök varázslatos mesebirodalommal ajándékoznak meg minket, amiről idáig nem is sejtettük, hogy létezik a kertünkben.



És íme, a gyerekbirodalom egyszerűen, textilekből, mindig a pillanatnyi igényekhez igazítva.

Forrás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :