Újság!
Betöltés...

JÁTSSZ a LavandArt kertészettel!

Hallottál már a LavandArt kertészetről, ahol 12 ezer négyzetméteren válogathatsz a növények széles skálájából? Ez az a kertészet, ahol kreativitással és szakértelemmel is találkozhatsz egyszerre. 

Bármerre jársz a kertészetben, a bolt nevét adó növény jelenlétét mindenhol érzékeled, a dolgozók munkaruhájának színében, az ajándék tárgyakon, na és persze növények formájában is. De ez a 12 ezer négyzetméter még sok fajta díszfát, örökzöldet, cserjét, évelőt, gyümölcsfát és még sok különleges növényt tartogat az idelátogató kertbarátoknak.

Ha ez a különleges hely felkeltette az érdeklődésedet, akkor
GYERE és NYERD MEG a LavandArt kertészet által felajánlott
10.000Ft-os Ajándékutalvány!


Felirat hozzáadása

Ha szívesen megnyernéd ezt az Ajándékutalványt, akkor:

  1. Kedveld a LavandArt kertészet Facebook oldalát
  2. Kedveld a Dekor&Mentha blog oldalát
  3. Kedveld és oszd meg a JÁTÉKRÓL szóló hírt közvetlenül a Dekor&Mentha blog Facebook oldaláról. ITT
  4. Illetve küldd el a helyes választ a következő kérdésre: "Melyik növényről kapta nevét a LavandArt kertészet?" a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

A játék 2013. március 9. (szombaton) 21 óráig tart. Utána sorsolás! A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :