Újság!
Betöltés...

Pipálva várd a TAVASZT!!!

Ha netán Te is nagy listaíró vagy, akkor ez a TAVASZVÁRÓ kifejezetten örömmel fog eltölteni. Mert a tavasz nem egyik napról másikra érkezik és éppen ezért ezt a varázslatot érdemes szemmel tartani. Szerintem ez igen is egy varázslat, ahogy a természet pár hét alatt a fakó szürkeségből ragyogó színes ruhába öltözteti a természetet, miközben illatokkal tölti meg a levegőt.


Forrás

Gyertek és pipáljatok velem!



¤ Megjelent az első tulipán

¤ Már zöldül a fű

¤ Érzem a föld illatát













¤ Látom az első leveleket a fákon

¤ Megjelentek a méhek

¤ Első tavaszi csokor az ebédlő asztalon


Forrás











¤ Friss tavaszi saláta íze

¤ Érzem a nap melegét a bőrömön

¤ Friss zöldségek a kertből

¤ Egésznap nyitva a szobám ablaka

¤ Már csak rövidujjú pólókat hordok




Forrás

További képek forrása

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

Nóra írta...

Nekem van ilyen listám, pár éve. :-) Pl. kicsomagoltuk a téli védelem alól a kényes növényeket, kihordtuk a teraszvirágokat, első fűnyírás, kivirágzott ez meg az... még a rendkívüli időjárást is beleírjuk. Jópofa visszanézni az elmúlt éveket, hogy hány héttel képes a természet lemaradással indulni (mint pl. idén) és hogy őrült kapkodással behozza a lemaradást. Pl. az orgona virágozni fog Anyák napjára, ahogy illik, már hüvelykujjnyi virágok vannak rajta. :-)