Újság!
Betöltés...

A hátsó ajtó


Biztos nálad is előfordult már, hogy a fiókba vagy polcra bepakolt kisebb kerti szerszámokat alig bírtad kiszedni, mert úgy egymásba voltak gabalyodva. Nálam rengetegszer előfordult.

Viszont egy használaton kívüli gereblye megoldhatja ezt a problémát, ami szintén sok kerttel rendelkező háztartásban előfordul. Ha mégsem, akkor a tavaszi lomtalanításkor érdemes körbenézni a szomszéd portáján, mert mi újrahasznosíthatjuk kerti szerszámtárolóként. Rendezett ugyanakkor, igen ötletes látványt nyújt.

Tény, én nem a bejárati ajtó mellé akasztanám, de ezt mindenki döntse el maga, hogy mit és hol tart praktikusnak.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Gabriella írta...

Jó ötlet tényleg! Én sem akasztanám a bejárati ajtó mellé, de a kerti fészer bejáratához már egész jól illene, tavasszal ki is próbáljuk : ) !

Borbás Ági írta...

Fotót majd küldjél! :)