Újság!
Betöltés...

Design a kertben: Bújj el egy fotel biztonságában!

Ez a hatalmas kerti ülőke olyan, mint az anyaméh. Óv és elrejt.


Aki szeret elbújni a nyilvánosság elől és még a saját kertjében sem érzi biztonságban magát, annak tetszeni fog az a hatalmas kerti ülőke. Aki ebbe belekucorodik, azt senki nem zavarhatja meg magányában.

Az elemekből összeállítható „fotel” 143x160x160 cm, szóval meglehetősen nagy területet foglal el a kertből. Viszont kialakításának köszönhetően akár egy fa törzse köré is felállíthatjuk, így nem csak helyet nyerünk, de kellemes árnyékot is biztosítunk magunknak a pihenéshez. A polipropilén ülőke fehér és barna színben kapható, tervezője Fabio Novembre.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :