Újság!
Betöltés...

Menedék Portugáliában

Rusztikus és modern bájosan keveredik ebben a csodás portugál fészekben.


Espregueira Mendes tervezte ezt a Casa Tres Chic névre keresztelt egyedülálló otthont, melyben minden részlet csodás harmóniában áll egymással. A modern térszerkezet, a rusztikus bútorok, a design kiegészítők és a hagyományos portugál textíliák kavalkádja igazi egységet alkot. Minden egyedi, de mégis minden összefüggésben és szoros kapcsolatban áll egymással. A szerkezetet és a részleteket is érdemes megfigyelni. A kőfal és a vakolt falak kontrasztja adja az alapot, melyre szépen rímel a modern ülőbútorok és a rusztikus parasztbútorok ellentéte. Ehhez fűszerezésként a modern oldalról designlámpákat, öntött padlóburkolatot, tükröket, fekete-fehér fotókat adtak, míg a rusztikus, portugál vonal támogatásaként színes szőnyegeket és párnákat, régi portrékat, kalapokat adtak.

Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :