Újság!
Betöltés...

GardenExpo 2019 - JÁTÉK

Természetesen az idei tavasz sem képzelhető el GardenExpo nélkül!
Láthatóan egyre inkább szeretünk kertészkedni, ezért ezt a rendezvényt évindító kertészeti programként írhatjuk fel a naptárunkba, ahol lendületet, inspirációt, ötleteket gyűjthetünk és hosszú/rövid távon terveket készíthetünk álmaink kertjének megalkotásához.



A kert kialakítása mellett idén főszerepet kezd kapni a beltéri kertészkedés is. Jelentős méretű növényekkel illetve azok izgalmas színű és formájú leveleikkel, amelyek karaktert adnak otthonaiknak és zöld dzsungellé varázsolják a kedvenc szobasarkokat.

Az idei (március 22-24.) GardenExpo-n két legyet üttök egy csapásra: Remek ötleteket találhattok arra, hogy hogyan alakítsátok ki a számotokra ideális kertet illetve a beltéri zöld oázist. A kiállítókat és a teljes programot itt találjátok.
Ha pedig meg szeretnétek nyerni a 2 db PÁROS BELÉPŐJEGY egyikét, akkor csak annyi a dolgotok, hogy a Facebook poszthoz kommentben megírjátok 2019. március 20. (szerda) 12 óráig, pontosan mikor láthattok engem a nagyszínpadon.



Most pedig néhány gondolat a szervezőktől:


Kint és bent találkozása a zöldben

Az elmúlt évek enteriőrjeire jellemző feltűnő színek idén a külteret is meghódítják. Végre itt az idő, hogy igazán merész légy kerted vagy teraszod kialakításakor. Válassz izgalmas mintázatokat, változatos színeket a trendi és friss hatásért! A színes kaspók, élénk virágok, az ipari felületek és az égetett csempék mind olyan design elemek, melyekkel könnyedén felfrissítheted a kerted vagy a teraszod.

Együtt a szabad ég alatt

A tavasz közeledtével a téli hónapok bezártsága után egyre növekszik az igény a kültéri időtöltésre, mindenki vágyakozik a madárcsicsergésre és a buja virágillatra. Újdonság, hogy idén még nagyobb figyelmet kapnak az okosan kialakított kerti búvóhelyek. A nagyobb kerti terekről leválasztott kisebb kinti építmények igazán meghitté varázsolják a szabadtéri időtöltést, és kedveznek a többgenerációs kerti összejöveteleknek is. Ha ilyesmiben gondolkozol, fordíts kiemelt hangsúlyt a világítás és a takarás kialakítására, hiszen egy igazán jó beszélgetésnek feltétele a bensőséges hangulat.

Ízek és illatok

Ha már a társasági életnél tartunk, ugyan mi lehetne szórakoztatóbb közösségi élmény, mint egy finom vacsora a kertben? A rozsdás grillrács és magányosan árválkodó szalonnasütő ideje viszont végérvényesen lejárt. A gyártók 2019-ben is multifunkcionális és egyszerűen használható berendezésekkel, mobil kemencékkel, kerti sparheltekkel, és a zöldségek pároláshoz használható eszközökkel csábítják a kerti sütés rajongóit.

A hangulatos teraszmelegítőknek köszönhetően pedig a hűvösebb nyári estéken is hajnalig lehet borozgatni a szabad ég alatt.

Nyeremény:

2 db egyszeri belépésre jogosító páros belépőjegy a 2019. március 22-24. között megrendezésre kerülő GardenExpo kiállításra.

Játék nyertesei:

A játék végére (2018.03.20) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik egy-egy páros napijegyet nyernek a 2018.03.22.-2018.03.24. között, a Budapest Arénában megrendezésre kerülő GardenExpo kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/-n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2018.03.20-én 14:00 órakor.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A játék eredményét a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :