Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha húsvéti workshop

Megérkezett a tavasz és ezzel együtt a színek és az alkotás utáni vágyunk is.
Minden porcikánk a ragyogó tavaszi pillanatokra figyel, és mi ezt most három dekoráció formájában össze is állítottuk nektek.




Aki ismer és követi a Dekor&Mentha felületeket az tudja, hogy tavaly óta létezik egy kreatív alkotó hely, ahol csak a fantázia szab határt a növények iránti rajongásunk kiteljesedésének.

Ennek a helynek az ajtaját most tavasszal kinyitjuk előttetek, hogy ti is megérezhessétek a növények iránti szenvedélyünket és kedvet kapjatok a kreatív dekorációk elkészítéséhez.

Húsvét közeledtével három workshoppal is készülünk, amelyek az otthonod különböző pontjait ünnepi hangulatba öltöztetik. Ráadásként mindhárom tanfolyamon különböző technikákat sajátíthatsz  el, amelyeket majd a későbbiekben már egyedi módon is felhasználhatsz az ötleteidhez.

De melyek is ezek a workshop témák? Mikor és hogyan tudsz rá jelentkezeni?


TRENDI TOJÁSFA - április 6. 10-13
Részletek ITT


TAVASZI ÉLŐVIRÁGOS ASZTALDÍSZ - április 6. 14-17
Részletek ITT 

TAVASZI AJTÓDÍSZ - WORKSHOP - április 7. 10-13.
Részletek ITT  


Várunk sok szeretettel!

Ági és Ildi




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :