Újság!
Betöltés...

Amikor hív egy kert

Napok óta nem tudok elszakadni ettől a kerttől és a gondolattól, hogy micsoda harmóniát és békét tud árasztani magából a növények jól eltalált társítása.


A kert jelenlegi története mindössze 10 évvel kezdődött, amikor egy háromgyerekes család és egy egész évben kertészkedni vágyó családanya beleszeretett ebbe a kertbe, és ezért Londonból egy vidéki házba, pontosabban egy farmra költöztek. A hölgy kertészkedés iránti lelkesedése azóta is töretlen, olyannyira, hogy jelenleg a Bristoli Kertészeti Egyetemen kert és tájépítészetet tanul és az ott megszerzett tudását rögtön kamatoztatja is saját és mások kertjének kialakításában.

Ideköltözésükkel a kert teljesen más arculatot kapott. Tökéletes családi kert lett kialakítva, ahol a labdajátékok és a virágágyások is megférnek egymás mellett és teret engednek az egész éves virágzásnak. Már egészen a kora tavaszi időszaktól csodás virágáradat köszönti a látogatókat.

Mielőtt belépünk kertkapun - a felváltva rózsaszínben és fehérben virágzó gesztenyefák alatt sétálva -, hónapról - hónapra újabb és újabb hagymás virágokban gyönyörködhetünk, amelyek élénk színeket csempésznek a tájba.

Gyertek most Ti is egy sétára!Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :