Újság!
Betöltés...

Egyedi Tavaszi Dekoráció

Pár héttel ezelőtt különleges dekorációk készítésébe "vágtuk a fejszénket".
Közös munkaként jött létre, amely meg is jelent a Bors Magazin Lakás és Kert mellékletében.

Fotó: Bluer Design, Koncepció: Kertes Ház Magazin, Virág Dekoráció: Dekor&Mentha

Viszont az anyag akkora és olyan izgalmas lett, hogy úgy gondoltuk olvasótáborunk részére több információval és több fotóval is megjelentetjük ezt az izgalmas tavaszi anyagot. 

A közös munka profi csapatot kíván 

Virág dekoráció: Dekor&Mentha - Borbás Ágnes



A most elkészített virágos dekorációkkal ihletet és ötleteket szeretnék nektek adni ahhoz, hogy merjetek bátran az anyagokhoz nyúlni és merészen használjátok a felületek sokszínűségét.

Fotó: Bluer Design, Koncepció: Kertes Ház Magazin, Virág Dekoráció: Dekor&Mentha

A következő posztokban találni fogtok végtelenül egyszerű és látványos megoldásokat, amiket legegyszerűbben úgy nevezhetnénk: „Ültess a nagyi csészéibe is” és kreatívabb kivitelezéseket, amelyek némi türelmet igényelnek az alkotótól. Ám, mielőtt belevágnál, mindenképp le szeretném szögezni, hogy a dekorációk mindegyike a tavaszt ünneplik, amelyeket te saját magad készíthetsz és formázhatsz az egyéniségedhez igazítva.

Tervek, rajz formában


Íme az ELSŐ: Papír dekoráció és a virágok

Papír rajongók figyelmébe ajánlom a következő dekorációt, amit én kifejezetten ajtódísznek terveztem. Ezért az anyagok és a növények összeválogatása fontos szempont volt.

Egy csomag aranybarna hullámkarton papírt vékony csíkokra szeletelve, majd feltekercselve és egymáshoz ragasztgatva egy masszív és erős alapot kaptam, amire elkészítettem a dekorációt.
Szerettem volna érzékeltetni ezen a kis díszen az idő múlását, ahogy a zuzmós ágakkal megrakott télből átsétálunk a szép lassan ébredező tavaszba. Ezért aztán került rá kövirózsa és két szál kisebb fejű rózsa, ami tartósság okán művirág formájában került az alapra.

Ha megtetszett az ötlet és inkább asztaldísznek használnád, akkor annak is kiváló dekoráció lehet.


 
Fotó: Bluer Design, Koncepció: Kertes Ház Magazin, Virág Dekoráció: Dekor&Mentha

Fotó: Bluer Design, Koncepció: Kertes Ház Magazin, Virág Dekoráció: Dekor&Mentha



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :